Lejemål
Slet et lejemål
Slet et lejemål uden posteringer, og se, hvilke oplysninger der fjernes permanent.
Du kan slette lejemålet, hvis det ikke har posteringer.
OBS: Sletning er permanent og kan ikke fortrydes. Lejemålets lejeforhold, inventar og tomgangsperioder slettes også.
Hvis lejemålet skal ud af drift, og oplysningerne skal bevares, kan du i stedet deaktivere lejemålet.
Slet lejemålet
- Gå til Lejemål.
- Åbn det lejemål, du vil slette.
- Vælg Opsætning.
- Find afsnittet Slet lejemål.
- Klik på Slet lejemål.
- Kontrollér, at du har valgt det rigtige lejemål, når bekræftelsen Slet lejemålet permanent vises.
- Klik på Slet lejemål i bekræftelsen for at slette permanent.
Du kan vælge Annuller i bekræftelsen, hvis du ikke vil slette lejemålet.
Efter sletningen viser Boligflow Lejemålet er slettet., og du sendes tilbage til lejemålsoversigten.
Hvis lejemålet har posteringer
Lejemål med posteringer kan ikke slettes. Hvis Boligflow viser Du må ikke slette et lejemål med posteringer., bliver lejemålet bevaret.
Senest opdateret