Notater og kommentarer
Gem arbejdsnotater på en post, rediger dem, og markér dem som behandlet eller åbn dem igen.
Brug notater til arbejdsoplysninger på den post, de vedrører. På opgaver og nogle andre sider hedder afsnittet Kommentarer. Notaterne kan læses af brugere med adgang til virksomheden og posten; de er ikke private. Hvis lejeren skal have en besked, skal du sende en meddelelse.
Du skal have læseadgang til notater og den relevante post for at læse dem. Ændring, behandling, genåbning og sletning kræver skriverettighed til notater. Rollen Læseadgang kan læse, men ikke ændre notater.
Find notater på posten
Åbn posten og find det relevante afsnit:
| Post | Afsnit |
|---|---|
| Virksomhed, lejemål eller lejer | Notater |
| Ejendom, lejeforhold eller faktura | Notat |
| Opgave, flyttesyn eller bogføringsbilag | Kommentarer |
| Indflytningsforløb med opgave | Kommentarer i opgavepanelet |
| Regulering af lejebidrag | Notater |
| Skatter, afgifter, vedligeholdelsessatser eller omkostningsbestemt leje | Notater eller Interne notater til reguleringen |
| Forbrugsregnskab | Interne notater til forbrugsregnskabet |
På lejeforholdets panel kan du også vælge Vis mere under lejemålets Notater. De notater hører til lejemålet; brug lejeforholdets eget Notat, hvis oplysningerne vedrører lejeforholdet. På et bogføringsbilag i kladde vises afsnittet først, når bilaget er oprettet.
De nyeste notater vises først. Hvis der er mere end fem, kan du vise flere. Et åbent notat viser forfatter og oprettelsestidspunkt; hold markøren over tidspunktet for den fulde dato.
Opret et notat
- Åbn postens Notat, Notater eller Kommentarer.
- Skriv teksten, og vælg Opret notat.
Værktøjslinjen kan formatere tekst med fed, kursiv, gennemstregning, lister og vandret linje. For et link skal du markere teksten, vælge Link, udfylde Linkadresse og vælge Gem.
Rediger et notat
Hvis notatet er behandlet, skal du først åbne det igen ved at vælge linjen, der viser behandlingsstatus.
- Åbn menuen med tre prikker ved notatet, og vælg Rediger.
- Ret teksten, og vælg Opdater notatet.
Vælg Fortryd i notatets menu for at lukke uden at gemme.
Markér som behandlet eller åbn igen
Åbn menuen med tre prikker ved notatet, og vælg Marker som behandlet. Teksten foldes sammen, men notatet bevares, og linjen viser, hvem der behandlede det. Markeringen afslutter ikke en opgave eller et forløb.
For at åbne det igen skal du vælge statuslinjen, åbne menuen med tre prikker og vælge Fjern markering af behandlet.
Slet et notat
Sletning er permanent. Brug Marker som behandlet, hvis teksten skal bevares. Hvis notatet er behandlet, skal du først åbne det via statuslinjen.
- Åbn notatets menu med tre prikker, og vælg Slet....
- Bekræft med Slet notat.
Senest opdateret