Boligflow
LejeforholdFlyttesyn

Slet et flyttesyn

Fjern et flyttesyn permanent fra Boligflow.

Slet synet, hvis det skal fjernes helt fra Boligflow. Hvis det kun ikke skal gennemføres, kan du i stedet annullere synet.

OBS: Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes. Den tilknyttede opgave fjernes også. Sletningen sender ingen aflysning til lejerne. Giv derfor selv de indkaldte lejere besked, hvis synet ikke skal gennemføres.

Du kan ikke slette et annulleret eller gennemført syn.

Slet synet

  1. Gå til Lejemål → Flyttesyn.
  2. Åbn det flyttesyn, du vil slette.
  3. Klik på Mere.
  4. Vælg Slet flyttesyn.
  5. Kontrollér synets nummer i bekræftelsen.
  6. Klik på Slet flyttesyn, hvis du vil slette det permanent.

Du kommer tilbage til flyttesynsoversigten, når synet er slettet.

Senest opdateret

På denne side

Anette fra Boligflow supportMalene fra Boligflow supportLotte fra Boligflow supportSandra fra Boligflow supportAlberte fra Boligflow support

Vi hjælper dig videre

Skriv eller ring til os.

Mandag–torsdag kl. 8–16
Fredag kl. 8–15