Boligflow
Virksomhed

Anmod om sletning af virksomhed

Send en anmodning om at få en virksomhed slettet fra Boligflow.

Send en sletningsanmodning, hvis virksomheden ikke længere skal være i Boligflow. Anmodningen sletter ikke virksomheden med det samme; Boligflows support kontakter dig først for at få den endelige bekræftelse.

OBS: Hvis virksomheden slettes, går alle dens data permanent tabt, herunder lejemål, lejere og regnskabsdata.

Send anmodningen

  1. Gå til Virksomhedsindstillinger → Drift.
  2. Find Slet virksomheden, og vælg Anmod om sletning af virksomhed.
  3. Vælg en begrundelse: Virksomheden skifter til et andet system, Virksomheden skifter til anden administrator, Virksomheden eller dens aktiver er solgt, Virksomheden blev oprettet ved en fejl eller Anden grund.
  4. Tilføj eventuelt en kommentar i feltet Kommentar.
  5. Vælg Send anmodning.

Boligflow viser Anmodning sendt. Virksomheden slettes først, når du har bekræftet sletningen over for Boligflows support.

Du skal have rollen Ejer, Administrator eller Vicevært for at sende en anmodning. Læseadgang kan ikke sende den.

Senest opdateret

På denne side

Anette fra Boligflow supportMalene fra Boligflow supportLotte fra Boligflow supportSandra fra Boligflow supportAlberte fra Boligflow support

Vi hjælper dig videre

Skriv eller ring til os.

Mandag–torsdag kl. 8–16
Fredag kl. 8–15