Boligflow
Lejere

Slet en lejer

Se, om en lejer kan slettes, og slet lejeren permanent.

Du kan slette en lejer, hvis Slet lejer er tilgængelig på lejerens side.

Bemærk: Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes.

Slet lejeren

  1. Gå til Lejere.
  2. Åbn den lejer, du vil slette.
  3. Vælg Opsætning.
  4. Klik på Slet lejer under afsnittet Slet lejer.
  5. Bekræft i boksen Slet lejeren permanent ved at klikke på Slet lejer.

Efter sletningen vender du tilbage til Lejere, og Boligflow viser Lejeren er slettet.

Du kan også vælge Mere → Slet lejer på lejerens side og bekræfte med Slet lejer, hvis menupunktet vises.

Hvis lejeren er låst mod sletning

Lejere, der er eller har været tilknyttet et lejeforhold, som ikke er en kladde, låses mod sletning. Låsen ophæves ikke, når tilknytningen ophører.

Kontrollér muligheden under Opsætning. Når lejeren er låst, er Slet lejer deaktiveret, og handlingen vises ikke i Mere.

Relaterede artikler

Senest opdateret

På denne side

Anette fra Boligflow supportMalene fra Boligflow supportLotte fra Boligflow supportSandra fra Boligflow supportAlberte fra Boligflow support

Vi hjælper dig videre

Skriv eller ring til os.

Mandag–torsdag kl. 8–16
Fredag kl. 8–15