Der er 2 måder at oprette et finansbilag i Boligflow på, enten ved at oprette et nyt fra bunden, eller ved at kopiere et eksisterende bilag.

Opret finansbilag

For at oprette et nyt finansbilag skal du gå til "Økonomi" -> "Finansbilag" -> "Opret finansbilag".

Nu har du mulighed for at indtaste alle oplysningerne på dit finansbilag, tilføje de linjer/posteringer du vil have med, vælge en afdeling og tilføje dokumenter/bilag.

Klik på "Gem som kladde" for at gemme dine ændringer.

Når finansbilaget er gemt som kladde, kan du se det i oversigten over alle finansbilag. Her er den markeret med grå og står som "kladde".

Når du er helt færdig med at rette og ændre i bilaget, kan du trykke på "Bogfør". Dette vil bogføre bilaget i Boligflow og samtidig sende posteringerne til kassekladden i e-conomic, hvis du har denne tilkoblet.

Kopier finansbilag

Når du klikker på et finansbilag i listen, har du mulighed for at kopiere/duplikere det.

Når du klikker på "Kopier", dukker en ny side op hvor alle oplysninger fra det finansbilag du kopierede allerede er indsat.

Du har nu mulighed for at rette i bilaget som du har lyst til, kan tilføje dokumenter mm. og gemme som kladde eller bogføre bilaget.